Studiebesök hos Falun Bowling & Krog 26 september 2018

Inför vårt besök i ”Nöjespalatset” i vintras (14 februari) var anmälningstrycket så stort att vi fick tacka nej till många intresserade. Därför har ett reprisbesök inlagts i Höstens program.

Av ca 20 anmälda medlemmar hade 17 samlats i regnet på Hälsingtorget för en kort promenad till palatset. I entrén stod vår guide Robin Fhinn och hälsande välkommen.

Information och visning påbörjades i den stora bowlinghallen på entréplanet och fortsatte sedan till övre planets restaurang, bar samt den mindre samlingslokalen ”Kupan”. Efter en kort promenad befann vi oss därefter i den stora dans- och konferenslokalen som är själva hjärtat av palatset. Ena långsidan i lokalen inrymmer utskänkningslokal för mat, kaffe och svagare eller starka alkoholdrycker. Den motsatta långsidan innehåller en upphöjt VIP- lokal med separat bar, speciellt populär att boka vid scenframträdanden enligt Robin.

Visningen avslutades med frågestund, ordförandens tacktal, varma applåder samt kaffe för de som önskade.

Mer fakta kring Falun Bowling & Krogs verksamhet och byggnad finns att läsa i artikel i Medlemskontakt 2017 samt under föregående besöks Återblick på hemsidan.

C Nyström