Årsmöte

Cirka 35 personer hade mött upp för en trevlig kväll. Vi fick vi uppleva en härlig kvartett från Musikkonservatoriet. Kvartetten bestod av Ylva-sång, Linus-trummor, Gustav-gitarr och ännu en Linus på kontrabas. Det som framfördes var gamla godingar och nya godingar i en harmonisk blandning, allt framfört på ett proffsigt sätt. En fantastisk kvartett som jag hoppas fler kan få njuta av. Det gav mersmak.

Kvartetten från musikkonservatoriet
Kvartetten från musikkonservatoriet

Årsmötet började och det gick enligt planerna. Styrelsen kvarstår utan ändringar och är väl sammansvetsad. Du hittar styrelsens sammansättning under fliken /styrelse/. även revisorer och valberedning behöll sina platser.

Under punkten övriga frågor ville en av våra medlemmar slå ett slag för Kålgården. Där har man nu rustat upp och gjort ett fantastiskt promenadstråk runt sjön. Träd har planterats och och blommar har satts. Många aktiviteter förekommer såsom boule, minigolf mm. En verklig pärla enligt sagesmannen.

Lycklig lotterivinnare
Lycklig lotterivinnare

Ordförande passade också på att informera om föreningens planer på att bearbeta kommunen angående små röda permanenta “marknadsstånd” på St torget. Tanken är att dessa skall gå att hyra för en billig penning för alla som har rent mjöl i påsen. T.ex. föreningar, hantverkare, skolklasser mm mm. Detta för att få lite liv och rörelse på torget.
Efter mötet blev det ytterligare skön sång och mjuk, rytmisk musik av kvartetten från Musikkonservatoriet. Samtidigt serverades delikata smörgåsar komponerade och gjorda av delar från vår styrelse. Efter smörgås och dryck bröts taffeln och kaffe med dopp serverades. Nu var det fritt fram att sprida sig i de vackra salongerna Den efterlängtade lottdragningen tog sin början och fyra vinster fanns att tillgå. Dessa var skänkta av Dalarnas museum samt Staffan Nilsson. Vi tackar våra sponsorer. Folk började så småningom att långsamt och motvilligt troppa av hemåt efter en trevlig kväll tillsammans med likasinnade. Vad händer härnäst? Se under fliken /program/