Årsmöte på officersmässen, Dalregementet

Falu dans- och musilskola spelar
Falu dans- och musilskola spelar

Ordförande hälsade alla välkomna.

Innan årsmötet fick vi skön underhållning av elever från Falu dans- och musikskola. Det var Jirapas Suwannopas-piano, Alma Lind-violin och Madelene Franzen-cello Denna trio framförde ungersk kammarmusik. Läraren Mario Gropsiano var också med som support.

Årsmöteshandlingarna löpte på enligt dagordningen. En ny kassör efter avlidne Bengt Ekström valdes och han lystrar till namnet Stig Back samt en ny suppleant, Pelle Granbom som efterträder Staffan Nilsson som istället går in i vår valberedning.
Vi önskar dessa båda varmt välkomna till vår styrelse.

Under mötet bestämdes också att höja medlemsavgiften till 100,- för person samt 130.- för familj. Kostnaderna stiger och så även för Kultur och Miljö. Inga protester mot detta hördes.

Årsmötet pågår
Årsmötet pågår

Under övriga frågor passade Gunnar Söderberg på att ge vår ordförande en eloge för vår årsbulletin “Medlemskontakt“ där vet vi att Jan-Ola lägger ner ett stort arbete. Gunnar kunde också berätta om gamla skoltider vilket fick många att nicka igenkännande.

Efter årsmötet blev det en bensträckare och nu omvandlades utrymmet till restaurangdel. Vi kunde avnjuta en jättegod smörgås komponerad av vår egen Lotta samt dryck.

Inga-Lill i närbild
Inga-Lill
i närbild

För att skapa lite extra spänning hade vi ett lotteri där Falu Kuriren och Dalarnas museum sponsrade med fina vinster. Dragningen sköttes av Erik Uhrbom och detta gjorde han på sitt eget lite underfundiga vis.

Nu blev det mer musikunderhållning då Alma Lind och Medelene Franzen framförde varsitt Solostycke.

Som avrundning på en trevlig afton serverades kaffe med “dammsugare“ och lite privat samspråk.

 

PS
Protokollet finns här==>Protokoll 2012